Letar du efter lösningar för att förvara verktyg? Då rekommenderas en verktygslåda i aluminium. Du kan här läsa förslag på verktygslåda i aluminium att förvara verktyg i, och tips om vad du ska tänka på.

Zarges Eurobox
– En rostfri verktygslåda i aluminium

Zarges Eurobox är en praktisk rostfri verktygslåda i aluminium. Den är stabil och tålig, samtidigt som den på 5,5 eller 6,7 kg (beroende på modell) är lätt och enkel att ta med sig. På samma gång är den också bra vid lagring, med blå hörn i hållbar plast som möjliggör säker och stadig stapling av flera likadana verktygslådor i aluminium på varandra.

Fördelar

  • Lätt att bära och ha med dig
  • Går bra att stapla
  • Gjord i rostfri aluminium med lång livslängd

Användningsområden

  • Förvaring
  • Transport
  • Organisering
Rostfri verktygslåda (aluminium) – Zarges.com

Bild fran zarges.com

När ska man förvara verktyg i kallförråd?

Det går ofta bra att förvara verktyg i kallförråd, men det beror på vilken typ av verktyg du har. Verktyg med egg, som sågar och knivar, kan rosta när det bildas kondens, och du bör inte heller förvara elektriska verktyg i kallförråd då de kan ta skada av kylan och batterierna kan dö.

Förvaring av elverktyg

Undvik så långt som möjligt förvaring av elverktyg i kallförråd - det vill säga förråd som inte är isolerade - då de och dess batterier kan ta skada av kylan. Har du ett isolerat förråd är det utmärkt, men kan du avvara utrymme för förvaring av elverktyg inne i bostaden fungerar det också.

Hur ska man förvara verktyg i bilen?

En av de viktigaste sakerna att tänka på när du ska förvara verktyg i bilen är att undvika fukt, då de kan rosta. Förvara dem därför i en sluten låda, och absolut inte på golvet. Ha dessutom en trasa till hands så att du kan torka av de verktyg du förvarar i bilen.