Att investera i en bra kaffemaskin på ert företag är en bra investering med många fördelar. Det är mycket uppskattat bland anställda, det kan även bidra till bättre sammanhållning om ni fikar tillsammans. Kaffemaskiner för företag finns det gott om, allt beror på vilka krav ni har. Jede-kaffemaskin är perfekt anpassade för just företag, caféer och restauranger.

Jede kaffemaskin – Köp, hyr eller leasa

Jede är ett systerföretag till Zoégas kaffe och Nescafé. Med en Jede-kaffemaskin kan ni förgylla ert kontor och göra det till en central mötesplats. Kaffeautomaten funkar också perfekt till caféer och restauranger. Men vad är det som utmärker en kaffemaskin från Jede? Ni kan välja att antingen hyra, köpa eller leasa en kaffeautomat, beroende på hur länge ni tänkt ha den. Ni kan också välja bland olika utföranden som espressomaskin, instant och bryggmaskin. Jede är dessutom en av de marknadsledande aktörerna som levererat kaffemaskiner till olika företag sedan 1969. Här kan du läsa mer deras kaffeautomater.

Fördelar med Jede:

 • För små och stora företag
 • Hyr/köp eller leasa en kaffemaskin
 • Finns i olika utföranden
 • Marknadsledande aktör
 • Passar både kontor och caféer/restauranger

Hyra kaffemaskin till företag

Att investera i en kaffemaskin kan vara dyrt och tidskrävande för företag. Därmed är det bra att det finns tjänster där ni kan hyra kaffemaskin till företag. Om ni är på jakt efter att hyra in en maskin som någon annan sköter åt er kan du hitta bra tips att tänka på om hyra kaffemaskin företag hos Kaffeinformation.se.


Olika kaffemaskiner för företag

Går ni i tankarna på att köpa en kaffemaskin till ert företag? Här nedan hjälper vi er att reda ut skillnaderna på de vanligaste varianterna.


Kaffemaskin espresso

En kaffemaskin för espresso passar er som vill njuta av fint och lyxigt kaffe. Om ni äger ett café eller en restaurang är detta ett måste för er. Det är nämligen med hjälp av en espressomaskin som du gör caffe latte, cappucino och andra kaffedrycker. För denna typ av maskin krävs viss utrustning, och det finns bra tips på bästa espressomaskinen hos Kaffeinformation och vilka tillbehör som är ett måste att köpa till!


Kaffe kapselmaskin

Hur fungerar en kaffe kapselmaskin egentligen och varför är de så bra? Fördelen med en kapselmaskin är att du gör en kaffe åt gången, vilket minskar ert svinn. De fungerar på så sätt att du lägger en kapsel i maskinen, som sedan blir till kaffe när du stänger locket. Det finns flera olika kapslar att välja mellan, vilket gör att kaffet kan anpassas till alla smaker. Det finns kaffekapslar med allt från stark och ljust kaffe, till olika smaker som vanilj och choklad. På Kaffeinformation.se kan du läsa mer tips om kaffe kapselmaskin, där får du även svar på kostnaden för varje kapsel och tips på bra kapselmaskiner.


Kaffebryggare

Ett säkert kort för alla kaffeälskare – en kaffebryggare. Många tycker faktiskt att kaffet smakar allra bäst i en kaffebryggare i jämförelse med andra maskiner. Nackdelen är bara att denna kaffemaskin inte är lika smidig på kontor och företag, som den är hemma. Är ni däremot ett mindre företag så är en kaffebryggare en bra idé. Kaffeinformation.se ger dig bra tips på hur en kaffebryggare fungerar. Du får även tips på rekommenderade produkter till bästa pris!

Att tänka på

När ni ska investera i en kaffemaskin på ert företag eller kontor är det viktigt att ni väljer rätt utefter era krav och andra aspekter. Här nedan har vi listat några saker som är bra att tänka på.

 • Hur ofta kommer den användas?
 • Vill ni kunna göra fler än 1 kaffe åt gången?
 • Hur ser er budget ut?
 • Är ni många kaffedrickare på företaget/kontoret?
 • Vill ni kunna göra kaffedrinkar?
 • Föredrar ni att få kaffet snabbt?