Arenastaden i Solna bara växer och växer. Det är ett av de senaste byggena i Stockholm som det har satsats mycket på. Stora kontorsbyggnader och kontorshotell i Solna ska göra arenastaden till en riktig mötesplats. Du som företag kan hyra en lokal i en kontorsbyggnad, men det är också en stadsdel som ska agera mötesplats för alla i Stockholm.

Mötesplats för alla

Projektet i Arenastaden har som mål att vara en mötesplats för alla. Stadsdelen i Solna bestod från början av Friends Arena. Senare byggdes även Mall of Scandinavia, som kom att bli en stor del av projektet. De har också satsats mycket på ett få in företag genom att bygga företagsbyggnader och kontorshotell. Tack vare Peab, som är ett av byggföretagen så ska detta projekt bli en av Stockholm största mötesplatser för företag och privatpersoner.

Kontorshotell - Solna - Mall of Scandinavia

Utanför centrala Stockholm finns även många kontorshotell. Mall of Scandinavia i Solna har mängder av lediga lokaler där ditt företag kan hyra in sig. Quick Office erbjuder företag att hyra kontorshotell i Solna. En perfekt plats för både mindre och större företag som inte vill vara placerade mitt i centrala stan. Företag kan hyra både lokal, rum eller konferensrum. På deras sida kan du läsa mer om denna tjänst och hur du går till väga för att hyra kontorsplats i Solna.

  • Kontorshotell – Solna
  • Hyr lokal, kontorsplats eller konferensrum
  • Passar både små & stora företag

Satsning på modern kontorsbyggnad

Ett av målen med projekt Arenastaden är att skapa kontorsbyggnader med modern design. I nuläget finns många företag och huvudkontor i Arenastaden. Den moderna satsningen ska göra att fler företag ansluter sig genom att hyra in sig i en kontorsbyggnad. Det blir mer och mer populärt för företag att hyra kontorshotell, vilket innebär att man hyr en lokal i en kontorsbyggnad tillsammans med andra företag.

  • Mål att bli en central del för företag och huvudkontor
  • Kontorsbyggnad med modern design
  • Kontorshotell för företag

Mötesplats för trafik

Då många kontor, butiker och annat finns i Arenastaden, så ska detta även bli en knytpunkt för trafiken. Bussar och pendeltåg ska utökas och det ska smidigt gå att ta sig till och från stadsdelen. Detta blir också ett sätt för Stockholm att få befolkningen att vistats mer utanför centrala stan. Därför är det viktigt att även kollektivtrafiken anpassas.

  • Knytpunkt för trafiken
  • Tillgång till buss och pendeltåg
  • Få folk att vistas på fler ställen än centrala stan
Arenastaden - Friends Arena