Södervidinge - Bilinredning & bygg
Med ett webbaserat skissverktyg från BOB System kan du skapa din egen bilinredning online och optimera inredningen efter egna förutsättningar.

Ny bilinredning i tre enkla steg

TransportSom hantverkare gäller det att hålla ordning på verktygen inne i servicebilen. Med ordning och reda sparar du både tid och pengar. Nu kan du använda ett enkelt skissverktyg på Internet för att bygga upp din egen bilinredning.

Ny bilinredning beställs normalt sett genom en bilåterförsäljare, bläddrandes i en katalog landar inte sällan valet på en färdig standardlösning. Med ett webbaserat skissverktyg från BOB System kan du skapa din egen bilinredning online och optimera inredningen efter egna förutsättningar.

BOB Systems
  • Ett modulsystem som bygger på måtten: bredd 425 mm, höjd 120 mm och två olika djup, 310 mm och 425 mm.
  • Kraftiga kromade ben och en polerad aluminiumgavel bockad kring benen gör inredningen till en av de mest stabila på marknaden.
  • Mot pristillägg kan du få inredningen i vilken färg du vill för att matcha bilen eller ditt företags färger för att öka dess profilering ytterligare.
  • Inredningen har 2 års garanti.

Några som valt att använda sig av detta smidiga verktyg är Södervidinge Däck och Mekaniska. Mattias Jönsson, ägare av företaget, berättar hur du använder verktyget direkt på webbsidan för att få fram en skräddarsydd bilinredning.

Så använder du skissverktyget

I tre enkla steg bygger du inredningen till din servicebil:

  1. Fyll i uppgifter om bilen: Här väljer du bilmärke och modell från en lista, där de vanligaste bilmodellerna finns med. Finns inte din bil med i listan fyller du enkelt i vilka mått den har. Här väljer du också inredningens djup. Tryck på fortsätt så får du 6 olika förslag, välj ett och gå vidare till nästa steg.
  2. Bygg upp inredningen: Det är enkelt att ta bort och lägga till delar, bara dra in modulerna i skissen där du vill ha dem eller klicka och välj ta bort om du vill ta bort en viss modul. Här kan du också välja extra delar och tillbehör.
  3. Godkänn din ritning: Efter du valt dina olika delar får du upp en ritning på slutresultatet. När du är nöjd med skissen trycker du på knappen ”Skicka prisförslag”. Då får du ett offertförslag direkt till din mailadress.

Montering av inredningen

När prisförslaget skickas får verkstaden samtidigt in en förfrågan i sitt eget skissverktyg. Här finns information om exakt vilken inredning du valt vilket gör att montören kan kontakta dig direkt och ge ett förslag på monteringskostnad.

– Inredningen är utformad för att du ska kunna montera den själv, men självklart väljer många att låta oss montera den då de vet att den blir väl fastsatt och säker. Det är nog så viktigt om olyckan skulle vara framme. Jag får oftast delarna skickade till mig dagen efter den beställts och kan sätta igång så fort servicebilen är ledig, berättar Mattias.

Tillbehör

Södervidinge - Bilinredning
Inred er bil efter egna preferenser.
Monterar du inredningen själv kan du ändå vända dig till verkstaden om du under arbetets gång behöver goda råd eller extra tillbehör. Södervidinge Däck och Mekaniska kan hjälpa till med både skissningen och råd vid montering, tack vare direkt kontakt och personlig service.

Förutom själva inredningen kan du välja bland massor av tillbehör till din servicebil. Allt från takräcke, lastslädar och steghållare till mindre delar så som verktygshållare kan köpas till för att göra din servicebil komplett.

Besök www.däckomekaniska.se för att använda dig av skissverktyget och snabbt få ett prisförslag på din bilinredning. Södervidinge Däck och Mekaniska arbetar också med försäljning och montering av däck och fälg till personbilar och lätta lastbilar, samt tillverkning av hundburar och lastgaller.

Redaktionen
redaktionen@temabygg.se