Björklund & Wingqvist - tapeter uppsatt klart
Att försöka sätta upp tapeterna själv är för många inte något alternativ om man känner sig ovan och rädd

Tapeter som sätter upp sig själva

InredningNya tapeter är ett snabbt och effektivt sätt att förändra ett rum på. Samtidigt tycker många att det är svårt att både välja rätt tapet och få hjälp med uppsättningen. Tapetföretaget Björklund och Wingqvist har därför utvecklat ett nytt koncept som gör det både enkelt och tryggt att ge nytt liv åt sina väggar. Tapeterna sätter mer eller mindre upp sig själva.

Bjorklund & Wingqvist - logotypDen nya pakettjänsten ”Uppsatt och klart” innebär att du kan få både dina tapeter och uppsättningen inkluderad på samma faktura. Tjänsten har även en fast prislista vilket gör det lätt att få en uppfattning om vad det kommer kosta när allt är klart.

Att försöka sätta upp tapeterna själv är för många inte något alternativ om man känner sig ovan och rädd för att förstöra tapeten. Med ”Uppsatt och klart” kan du lättare att ge nytt liv åt hemmet eftersom du får hjälp med hela projektet.

Samarbete med erfarna hantverkare

Björklund och Wingqvists nya koncept har utvecklats utifrån ett behov hos flertalet kunder som vill få hjälp med uppsättningen, eftersom många tycker att det är både krångligt och osäkert.

– Många gånger blir osäkerheten inför uppsättningen en anledning till att man helt undviker att tapetsera om. Det känns mycket tryggare att endast ha en leverantör vilket också sparar mycket tid, berättar Cecilia Gimmersta Stove, VD på Björklund och Wingqvist.

Med ”Uppsatt och klart” slipper du välja egna hantverkare. Du kan tryggt lita på att de som anlitas för dig är erfarna och kan utföra ett korrekt jobb med ett snyggt resultat.

Hjälper till med färgsättning

Björklund & Wingqvist - inredningshjälp
Färgsättningshjälp gör det enkelt
Det är inte ovanligt att man bestämt sig för att förändra ett rum med nya tapeter men har svårt att bestämma sig för vilka färger och mönster som passar bäst till rummets yta och inredning. För detta kan Björklund och Wingqvist även hjälpa till med val av färgsättning.

Färgsättningshjälpen innebär i praktiken att någon av företagets färgsättare kommer hem till din bostad och väljer ut en passande tapet utefter dina önskningar. Efter att du fått en offert på både produkten och arbetet kommer hantverkarna hem och sätter upp tapeten.

Ett eftertraktat koncept

Sedan Björklund och Wingqvist började med paketlösningarna som kan inkludera både färgsättningshjälp, produkt och uppsättning på samma faktura har de mött mycket positiv kritik.

– Vi har fått mycket positiv feedback på konceptet eftersom det förenklar hela processen att köpa nya tapeter. Det blir helt enkelt ännu enklare att göra om hemma med nya tapeter och ge nytt liv till hemmet, säger Cecilia Gimmersta Stove.

För dig som även vill ha hjälp med nya textilier till ditt hem har Björklund & Wingqvist även utvecklat ett liknande koncept som de kallar ”Uppsytt och klart”. Pakettjänsterna är utformade främst för kunder i Stockholmsområdet. På www.b-w.se kan du läsa mer om hur du enkelt förändrar ditt rum med nya tapeter. Där kan du även få tips på hur du ska gå tillväga om du vill sätta upp dina nya tapeter själv.

Redaktionen
redaktionen@temabygg.se