Fuktab - krypgrundsavfuktare
En fuktskada eller vattenskada kan bli en kostsam och riskerar att förstöra både inredning och byggnadens konstruktion.

Marknadsledande inom fukt- och vattenskador

BostadNär man drabbas av fuktskador är det viktigt att anlita en aktör som kan sin sak. Fuktab i Göteborg har mer än 30 års erfarenhet av fukt- och vattenskador och är marknadsledande i branschen.

– Vi har avtal och arbetar med de största försäkringsbolagen, förvaltare och fastighetsägare, men även privatpersoner kontaktar oss när det har uppstått en vattenskada. Vi utför besiktningar och åtgärdsförslag om vad man bör riva och vad man kan torka, berättar Patrik Haglund, som driver Fuktab.

En fuktskada eller vattenskada kan bli en kostsam överraskning och riskerar att förstöra både inredning och byggnadens konstruktion. De som jobbar i Fuktab har lång erfarenhet av fuktskador och även stor kunskap inom konstruktion och olika byggnadstekniker, vilket är en viktig del i branschen.

Försäljning av krypgrundsavfuktare

Fuktab har försäljning och utför fasta installationer av krypgrundsavfuktare. Företaget är av Munters ett auktoriserat installations- och serviceföretag.

Krypgrundsavfuktare från Munters
Krypgrundsavfuktare från Munters

– Om någon behöver en avfuktare gör vi först ett offertbesök och samlar in information. Sedan installerar vi en anläggning i grunden med en avfuktare och system till den. På så sätt fördelar man torr luft på rätt sätt och uppnår därmed ett bra klimat för grunden, berättar Patrik Haglund och fortsätter:

– Folk i allmänhet väntar för länge med att åtgärda fuktskador och då kan det bli väldigt dyrt. Man kan få både lukt i bjälklaget och mögel i krypgrunden.

Man kan se en ökning av fuktrelaterade skador i krypgrunder. Fuktab arbetar även med torklösningar till torkrum i flerfamiljsfastigheter. Målet för Fuktab är att vara på plats samma dag som man fått uppdraget för att starta en utredning av skadans omfattning.

– Vi vill vara en viktig aktör på skadefronten, säger Patrik Haglund avslutningsvis.

Läs mer om Fuktab på www.fuktab.se

Redaktionen
redaktionen@temahalsa.se