Mallorcamäklarna - Mallorca
Nyligen utsågs även Palma de Mallorca till det bästa platsen i världen att bosätta sig på.

Mallorca – Medelhavets bästa ö!

BostadMallorca erbjuder världen i miniformat med fantastisk kultur, shopping, infrastruktur, restauranger och utomhusliv året runt. Fler och fler svenskar väljer att söka sig till just Mallorca för att njuta av den fantastiska livskvaliteten som ön bjuder på.

Många drömmer om att uppleva nya kulturella platser där människor från hela världen möts. Just detta är vad som gör den underbara Baleariska ön så otroligt populär. För alla er som väljer att köpa eller hyra bostad så är Mallorca mäklarna är mäklarföretaget som hjälper dig er att göra just ta bort din boendedröm till en verklighet.

Väl ansedda internationella skolor

Mallorcamäklarna - Mäklare
Sofie till vänster, Ann, Marga och Eva.

Redan på 1800-talet kom den kända kompositöreren Frédéric Chopin till Mallorca samt ärkehertigen Luis Salvador de Habsburg och satte medelhavsön på världskartan. Nyligen utsågs även Palma de Mallorca till det bästa platsen i världen att bosätta sig på, av The Sunday Times1.

Mallorca tillhör de Baleariska öarna i Medelhavet, öster om den Iberiska halvön, och har blivit ett oerhört populärt resmål för familjer världen över. Huvudstaden Palma har blivit en internationell storstad som erbjuder lite av allt det som vi svenskar är vana vid hemma.

– Var man än bosätter sig på ön har man alltid nära till Palma. Det är en otroligt vacker stad att vistas i med stort utbud av väl ansedda internationella skolor. Många svenska provar på att bo ett år med sin familj då Mallorca har en mycket omtyckt svensk skola, berättar Ann Kihlbom på Mallorca mäklarna.

One-stop-shop

Ann, som startade upp mäklarfirman för 8 år sedan, seglade mycket i Medelhavet innan hon gick i land på just Mallorca. Detta var för nästan 30 år sedan och hon tycker absolut att ön är den finaste i Medelhavet. Här finns ju allt för alla!

Under tiden har Ann byggt upp ett fantastiskt kontaktnät och hjälpt många glada kunder att hitta sina Mallorcahem.

I Spanien är flera mäklare involverade i uthyrning eller försäljning av samma objekt, något som kan skapa förvirring. Mallorca mäklarna hjälper sina kunder att organisera hela köpproceduren, oavsett om man vill köpa eller hyra bostad.

– Vi samordnar mäklare, sköter budgivning, kan hjälpa till med bankkontakter, advokater och hantverkare. En ”one-stop-shop” helt enkelt från början till slut! Och nu när den svenska kronan är stark och huspriserna har sjunkit så är det ett perfekt läge att köpa eller hyra här på Mallorca. Vi gör verkligen allt vi kan för att hjälpa våra kunder att hitta sitt drömboende, förklarar Ann.

Mäklare med personligt engagemang

På Mallorca mäklarna arbetar idag fem mäklare som alla stortrivs med livskvaliteten som Mallorca erbjuder. Ann arbetade flera år på bank när hon lade seglandet på hyllan och har mycket bra bankkontakter.

Mallorcamäklarna - Alan
Anns skotske man Alan arbetar som administratör på Mallorca mäklarna.

Eva blev stationerad på ön genom sitt flygbolag och blev även hon kvar. Hon slog sig ner på sydvästra Mallorca och har idag tre härliga barn. Sofie är det typiska exemplet på någon som besökt den Baleariska ön i omgångar och tillsist flyttat dit med hela sin familj.

Marga är vår mallorkinska som pratar flytande svenska efter 15 års boende i Sverige. Både Sofie och Marga har sina barn i svenska skolan och kan därför rådgiva barnfamiljer kring skolgång och nedflyttning.

Den femte medarbetaren är Anns skotske man började som administratör och organisatör för firman.

– Vi älskar vårt jobb eftersom vi älskar Mallorca. Det är otroligt roligt att få hjälpa kunder att hitta rätt hem här och få ta del av allt det Mallorca erbjuder, berättar Ann.

Mallorca mäklarna har sitt kontor i Santa Ponsa sydväst om Palma. Hit är ni hjärtligt välkomna att hälsa på och avnjuta en god kopp kaffe på vår härliga terass. För att titta på vackra bostäder att hyra eller köpa är det bara att besöka www.mallorcamaklarna.se.

Redaktionen
redaktionen@temabygg.se

1. Best Places to Live in the World: The winner – Sunday Times