Lidhults - kundanpassad inredning
I mer än 50 år har Lidhults producerat inredning med fokus på genomtänkt, välbyggt och genuint hantverk.

Kundanpassade inredningslösningar från Småland

InredningVem drömmer inte om att inreda sitt hem precis efter sin egen stil? Ofta stöter man på problem när man beställer olika typer av inredning till hemmet, och resultatet blir inte alltid som man tänkt sig. Med professionell hjälp och erfarenhet kan du skapa den drömbostad du letar efter.

När man letar ny inredning eller ska renovera har man ofta en klar bild i huvudet hur man vill att det ska se ut. Att man som kund önskar få inredningen anpassad till sin egen unika stil har blivit allt vanligare eftersom minsta detalj går att göra till sin egen. Just kundanpassade inredningar har blivit något av en specialitet för Lidhults.

Kunden bestämmer

Lidhults skapar kök, badrum och dressingrooms för alla unika stilar. Även om den klassiska stilen har blivit deras signum, kan Lidhults också tillgodose önskningar om mer moderna inredningslösningar.

Lidhults badrumsserie Newport
Lidhults badrumsserie Newport

– Med en kundanpassad produktion kan man tillgodose i princip alla önskningar en kund har. Visst finns det gränser även för oss när det kommer till materialval och liknande, men vi kan möta de allra flesta förslag, säger Natte Ebers, säljare på Lidhults.

När inredningen byggs för en speciell plats betyder det att du som kund kan påverka mycket. Lidhults bygger många olika specialinredningar med olika typer av funktioner, vilket gör att arbetet utförs väldigt noggrant.

Ett riktigt hantverk

När man producerar fasta inredningar specialanpassade för kunden krävs ett noggrant hantverk. Produktionen arbetar nära de som sköter planering och beredning för att ha koll på att kundens vision blir verklighet.

– Många delar av produktionen görs för hand eftersom vi gör unika ändringar som passar för kunden. Det ligger många timmars jobb bakom ett kök från oss, vi trycker inte bara på en knapp och låter maskinen göra allt jobb. Vi har en modern produktion men den präglas av ett hantverk, säger Natte Ebers.

Det småländska arvet syns i hur Lidhults ser på sin tillverkning. I mer än 50 år har Lidhults producerat inredning med fokus på genomtänkt, välbyggt och genuint hantverk. Sedan starten har Lidhults varit ett familjeföretag vilket genomsyrar hela tillverkningen från planering till färdig produkt.

Skapat för att användas länge

Ett kök, badrum eller annan inredning från Lidhults är till för att användas under en lång tid. Då Lidhults inte använder sig av färdiga modeller på lager finns det alltid möjlighet att göra nya komponenter till gamla kök eller badrum.

– Ingen annan inredning som vi gör är den andra lik. Därför går de alltid att uppgradera om man vill modernisera eller bygga om men ändå behålla samma bas, säger Natte Ebers.

Inredning i nya rum

Inredningsbranschen är under stor utveckling vilket innebär att kunder efterfrågar nya funktionella inredningar. Fler och fler kunder vänder sig till Lidhults för att kunna vara med och designa personliga dressingrooms och förvaringsutrymmen.

Lidhults köksserie Cannes & Newport
Lidhults köksserie Cannes & Newport

Många tidigare kunder återvänder för att bygga ny inredning i samma stil som redan befintlig. Ofta har kunden ett Lidhultskök och vill inreda ett nytt dressingroom, med önskan om att det ska gå i samma stil.

Med kök, badrum och förvaringsinredning i samma stil skapar man en enhetlig inredning vilket också kan öka värdet på bostaden.

Lidhults har både huvudkontor och produktion i Småland men även många återförsäljare runt om i Sverige.

Gå vidare till www.lidhults.se för att se inspirerande inredningsförslag och se var du kan vända dig för mer information.

Redaktionen
redaktionen@temabygg.se