J Eklund - Hantverkare
Villa i Bromma med tillbyggnader samt invändigt totalrenoverad med vedeldad bastu på övervåningen.

TvåTumTvå Bygg = hög kvalitet

ByggSedan 1989 har Jan på TvåTumTvå Bygg hjälpt hus- och villaägare med byggprojekt runt om i Stockholm. Han är en av de många egenföretagare som i dag utgör stora delar av byggbranschen.

Jan Eklund har under drygt 20 år byggt och renoverat hem över hela Stockholm. Med Jans gedigna hantverk har han fått ett gott renommé, speciellt kring Bromma-trakten där han själv varit bosatt under många år. Vi fick en pratstund med Jan som berättar om det egna företaget TvåTumTvå Bygg, varför hög kvalitet är ett måste samt ger oss en inblick i två av projekt är inblandade i.

Erbjuder totalentreprenad

Med fokus på helhetslösningar och totalentreprenad erbjuder Jan på TvåTumTvå Bygg hantverkstjänster riktade mot hus och villor. Jans specialitet är tillbyggnation och renovering där fokus alltid ligger på att se till att de inte ser tillbyggda ut, Jan förklarar mer:

– När man bygger ut är det extra viktigt att slutresultatet inte ser tillbyggt ut. Om kunden inte uttryckligen vill att det ska vara en annan stil på tillbyggnaden är det vårt uppdrag att se till att det blir ett bra resultat, berättar Jan.

För att en tillbyggnation inte ska se tillbyggd ut är det enligt Jan viktigt att använda sig av högkvalitetsmaterial samt att ha en god kunskap och erfarenhet om olika stilar. I kombination med detta nämner Jan att han samarbetar med ett antal välkända företag som även de har gedigna erfarenheter, allt från bygg- och anläggningsaktörer till VVS-företag.

Två projekt i Bromma

På TvåTumTvå Bygg arbetar man ofta parallellt med olika projekt. För närvarande drivs två projekt, ett källarprojekt med tillhörande spa-avdelning och en villaförlängning, båda i Bromma. I båda fallen använder sig Jan och TvåTumTvå Bygg av underentreprenörer för att kunna leverera bästa möjliga resultat.

J Eklund - Husbygge
Villa i Bromma med en påbyggd övervåning.

– Spa-avdelningen innefattar snickare, schaktfirma, rörläggare och elektriker. Eftersom vi på TvåTumTvå Bygg erbjuder helentreprenad behöver kunden inte tänka på att ha kontakt med flera parter utan allt sköts av mig, säger Jan.

I Ängby, Bromma, arbetar företaget med ytterligare ett projekt, villaförlängningen. Här bygger man under tre månader ut med cirka 95 kvadratmeter i en villa från 30-talet, ett arbete som blir ett riktigt fint hantverk.

– Just när det kommer till de lite äldre villorna är det många smådetaljer som måste stämma, exempelvis taksprång, fönsterfoder och liknande, berättar Jan.

Utöver tillbyggnad och renovering erbjuder TvåTumTvå Bygg även andra tjänster, bland annat byggnation av altaner, tak, fönsterbyten och entrélösningar. På www.tvatumtvabygg.se kan du läsa mer om företagets tjänster och hur Jan kan hjälpa dig med ditt byggprojekt.

Redaktionen
redaktionen@temabygg.se