Presenteras av Giha Golvsystem
GIHA Golvsystem - installationsgolv, ventilationsgolv, ljudgolv
Företagets ägare Göran Carlsson har arbetat med produktutveckling större delen av sitt yrkesverksamma liv.

Golvsystem för nybyggnation och renovering

Inriktningen för Giha Golvsystem i Varberg är att utveckla och producera golvsystem för både nybyggnation och renovering. Den senaste patenterade produkten från Giha är ett komplett vattenburet golvvärmesystem baserat på samma pålitliga koncept som övriga produkter.

Tema Bygg favicon

Lösningar

• installationsgolv för snabb och osynlig installation av rör, kablar m.m.
• ljudisolerade golv med hjälp av patenterad ljudfot som effektivt reducerar ljud
• ventilerade golv och väggar där mögel, fukt och vissa radonproblem finns
• jämna och plana golv vid ojämna eller lutande underlag, t.ex. gamla industrilokaler
• golvspånskivor som kan levereras med färdigisolerad undersida

Företagets ägare Göran Carlsson har arbetat med produktutveckling större delen av sitt yrkesverksamma liv. 1999 startade han det egna företaget Golvsystem i Halland AB (Giha) som idag sysselsätter tre anställda.

– Vi vänder oss främst mot byggbolag, men även privatpersoner. En stor kund är Swedspan Sweden som marknadsför och säljer våra produkter, berättar Göran Carlsson.

Swedspan, som ägs av IKEA-gruppen, är en av Europas modernaste spånskiveindustrier.

Ventilationsgolv

Giha Golvsystem erbjuder också ventilationsgolv för god inomhusmiljö. Vid fukt-, mögel- eller vissa radonproblem installeras golvet med ventilationskanaler och frånluftsfläkt. Genom undertrycksventilationen erhålls en uttorkande effekt och den dåliga luften förs effektivt ut ur huset.

– Vi är duktiga på ventilation och fuktproblem och jobbar hårt med miljö och energi. Dessutom har vi få ingående detaljer i systemen och inte en massa onödigt konstruktionsmaterial, vilket också är bra för miljön, säger Göran Carlsson.

Företagets produkter är granskade, kontrollerade och godkända enligt certifieringsregler som finns för olika produktområden.

Högsta tillväxtklassen

2013 nådde Giha Golvsystem den allra högsta tillväxtklassen för andra året i rad enligt Svenskt Tillväxtindex. Bara tre procent av Sveriges företag kan tillhöra denna kategori och det är unikt att detta sker för samma företag två år i rad.

Svenskt Tillväxtindex är en klassificering av svenska företags ekonomiska prestationer. Ett högt värde på Svenskt Tillväxtindex visar med andra ord att ett företag är framgångsrikt.

Giha Golvsystem är ett innovativt företag som ständigt siktar framåt och driver frågor kring förbättringar, förenklingar och produktutveckling. Målet för företaget är att erbjuda det bästa och modernaste golvsystemet på marknaden. Läs mer om Giha Golvsystem på www.hisab.se