Presenteras av System Edström
System Edström - transportbil
System Edström vet hur man skapar mobila arbetsplatser. Foto Jan Torbjörnsson

Förnyar och förbättrar populär bilinredning

En riktigt bra bilinredning kan göra stor skillnad för den som arbetar mobilt. System Edström har nyligen uppdaterat sitt populära utbud och gjort det enklare än någonsin att skräddarsy en lösning som passar både verksamhetens och förarens behov.

För många är transportbilen en rullande arbetsplats som ska rymma allt från reservdelar och verktyg till broschyrer och extra arbetskläder. En fräsch och funktionell inredning påverkar därför allt från arbetsglädje till säkerhet och effektivitet. Detta vet inte minst den populära tillverkaren System Edström som lanserade en massiv uppdatering av sina produkter i oktober.

– Vi gör en ordentlig satsning på sådant som efterfrågats av kunder, speciellt på exportmarknaden. Samtidigt som vi förbättrar en redan mycket bra ledtid och leveranssäkerhet., berättar Steffen Karlsson, vd på System Edström.

Lättare, ljusare och mer funktionell

System Edström - bilinredning
Erbjuder smarta och säkra lösningar inom bilinredning. Foto Jan Torbjörnsson

Flera komponenter har blivit upp till 30 procent lättare genom att man minskat mängden stål i tillverkningsprocessen på ett sätt som inte tummar på kvaliteten. Det gör att kundernas transportbilar blir lättare, rymmer mer och får ner bränsleförbrukningen.

– Vi spar pengar åt våra kunder samtidigt som vi sparar på miljön genom att reducera våra koldioxidutsläpp med över 12 ton per år. I runda slängar har produktutvecklingen inneburit en investering på cirka 7 miljoner, men den är värd varenda krona, förklarar Steffen.

Andra uppdateringar inkluderar ett utökat storleksutbud på långlådor för dubbelgolv, förbättrat väsksvep för enklare isättning av arbetsväskor, platta handtag för minskad olycksrisk samt smarta förvaringskorgar för diverse småsaker. Dessutom har man tagit fram praktiska remfästen, nya klädkrokar och snygga broschyrfack.

– Det som syns mest och det som kunderna kommenterat mest är dock färgerna. Vi har tagit fram en mer funktionell grå färg med ett modernare och ljusare intryck och har även lyft vår gröna accentfärg. Det är roligt att kunderna uppskattar det, säger Steffen.

Kan skräddarsys online

Företaget har också förstärkt sin service, bland annat med fortsatt stabila och ledande ledtider, samt närmare samarbete med påbyggare och bilhandlare. Man har även förbättrat webbsidan och uppdaterat sin e-handel med ett praktiskt 3D-verktyg som hjälper kunder att bygga sin egen bilinredning snabbt, enkelt och överskådligt.

Den som inte vill designa i 3D-verktyget helt på egen hand är välkommen att kontakta någon av företagets 70 återförsäljare runtom i landet, från Malmö i söder till Kiruna i norr. En överskådlig återförsäljarlista samt mer information om möjligheterna med den uppdaterade inredningen och 3D-verktyget finns på systemedstrom.com.