Lundasnickerier - Finsnickeri & inredning
Med snickeriarbeten av hög kvalitet kan man skapa möbler och inredning som håller för flera generationer.

Finsnickeri för dig med höga krav

InredningTrots att antalet stora bygg-och möbelvaruhus bara blir fler, blir vi som konsumenter mer medvetna om hur vår inredning är tillverkad. Med gedigna material och kunniga hantverkare vill Lundasnickerier vara ett alternativ till dagens massproducerade inredning.

Med snickeriarbeten av hög kvalitet kan man skapa möbler och inredning som håller för flera generationer. Det gör man genom att välja rätt material för rätt ändamål och att tillverka inredningen med hög precision.

Lundasnickerier märker ett ökat intresse för finsnickeri både bland sina företags- och privatkunder. Utöver nytillverkning renoverar de även möbler och inredningar. De tar sig an allt från entrétrappor på hotell till möbeltillverkning för privata hem.

Kvalitet som håller länge

En investering i genuint tillverkade möbler och inredningar handgjorda av professionella snickare ger dig en slutprodukt av hög kvalitet som håller länge.

Massproducerade möbler och installationer har generellt en kortare livslängd och behöver bytas ut med jämna mellanrum.

Inredningen blir till

Eftersom Lundasnickerier arbetar mot både företags-och privatkunder ser design- och arbetsprocesserna olika ut. Antingen kommer du in direkt med färdiga ritningar, eller så kommer snickarna ut till dig för att ni tillsammans ska kunna utforma ritningar inför tillverkning och installation.

Lundasnickerier - Finsnickeri
En möbel blir till hos Lundasnickerier.

När du vänder dig till ett finsnickeri finns alla möjligheter att påverka inredningens utseende, mått och materialval eftersom du är delaktig i processen från steg ett.

Det finns en mängd olika alternativ att välja mellan och snickarna kan ge dig tips på vilka material som passar bäst för den inredning som du vill ha.

När förutsättningar och önskemål är tillgodosedda återstår så val av material och design som i sin tur ligger till grund för det prisförslag som lämnas till dig.

När tillverkningen är klar och inredningen är färdig att monteras väljer du själv om Lundasnickerier skall platsmontera produkten eller om du själv ombesörjer för installationen. Sedan är inredningen färdig att monteras vilket Lundasnickeriers egna snickare har möjlighet att göra själva. Har du egna montörer lämnar snickarna vidare den färdiga produkten till dem.

Alltid måttanpassat

Lundasnickerier-snickeri
Specialbeställd säng från Lundasnickerier.

Variationen på beställningar varierar för Lundasnickerier. Ett exempel på en beställning var då en kund vände sig till företaget eftersom han letade efter en matchande säng till sina nya sängbord. Trots att han letat runt i flera butiker fanns ingen säng som passade, varken till måtten eller utseendet.

Lundasnickerier kunde göra en ritning utefter den befintliga designen, och kom med några olika designförslag. På det sättet fick kunden en unik säng anpassad efter sina önskemål och behov.

– När du köper inredning eller möbler med standardiserade mått i butik händer det ibland att intrycket i hemmamiljön inte blir det samma som du på förhand visualiserat dig. Det kan visa sig att de inte stämmer med den längd, bredd eller höjd du skulle vilja ha. Vår lösning med måttanpassade snickerier erbjuder dig unik inredning som harmoniserar med ditt boende eller arbetsmiljö, säger Mattias Wikholm ägare till Lundasnickerier.

Lundasnickerier utför både små och stora snickeriarbeten med hjälp av snickare som har en gedigen erfarenhet. På www.lundasnickerier.se kan du läsa mer om vilka tjänster de erbjuder, vilka material de arbetar med och hur du gör för att komma i kontakt med dem.

Redaktionen
redaktionen@temabygg.se