Frödins-VVS - Värmepump & fjärrvärme
En värmepump sparar på ekonomin och är samtidigt skonsam mot miljön.

En trygg och säker leverantör inom VVS

UnderhållFrödins-VVS i Lund har mycket goda kunskaper om VVS, fjärrvärme, värmepumps- och jordvärmeinstallationer, varmvattenberedare, badrumsrenoveringar och service.

Företaget drivs av Papis Frödin sedan november 2013. Efter att ha arbetat som anställd i VVS-branschen sedan slutet på 90-talet beslutade sig Papis Frödin för att stå på egna ben och startade Frödins-VVS. Papis arbetar ensam i företaget, men hyr in duktiga medarbetare när han har mycket att göra.

– Det kommer in uppdrag hela tiden så jag kommer snart att anställa någon, säger Papis Frödin.

Bred kundkrets

Frödins-VVS - Inverter
Frödins-VVS erbjuder lösningar från flera olika leverantörer.
Frödins-VVS vänder sig mot både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner över hela Skåne. När detta skrivs kopplar Papis in fjärrvärme i en fastighet i Lund och om en månad ska han installera jordvärme hos en privatpersons villa i Genarp.

För att kunderna ska känna sig trygga är Frödins-VVS certifierat inom branschregler för säker vatteninstallation.

Företagets affärsidé är att tillgodose kunderna med de allra bästa tjänsterna till mycket bra priser.

– Jag är mycket noggrann och ser alltid till att kunderna är nöjda. Det är också viktigt med ett bra bemötande och att få kunderna att känna sig avslappnade, säger Papis.

Värnar om miljön

Papis är mån om miljön och har en noggrann kontroll på allt material. Allt skräp slänger han i återvinningscentraler. Jouren är bemannad dygnet runt, året om. Vid vattenskador hjälper Papis kunden direkt med att åtgärda det akuta och sedan ser han till att återställningsarbetet påbörjas omgående.

Utvecklingen har varit mycket bra för Frödins-VVS sedan starten. Företaget fick snabbt kunder och Papis goda rykte har spridit sig i Skåne, vilket gjort att kundkretsen har ökat.

– Jag ser mycket ljust på framtiden och tror att företaget kommer att leva länge, säger Papis avslutningsvis.

Läs mer om Frödins-VVS på www.frodins-vvs.se

Redaktionen
redaktionen@temabygg.se