Dackeflytt & Flyttexpressen - Flyttjänst & magasinering
För att en flytt ska ske så enkelt och smidigt som möjligt är det viktigt att packa rätt.

En flyttfirma med nöjda kunder

TransportDackeflytt & Flyttexpressen AB erbjuder full entreprenad inom flytt, både till företag och privatpersoner.

– Våra kunder är till 99,9 procent mycket nöjda med våra tjänster, säger företagets ägare Johnny Helmersson.

Ambitionen hos Dackeflytt är att erbjuda kunderna bästa möjliga service där säkra och trygga leveranser har högsta prioritet. Företaget startades i mars 2013 och sysselsätter tre anställda utöver Johnny Helmersson.

– Vi är ett ganska nytt företag, men killarna har jobbat i branschen i många år. Ett trevligt kundbemötande är vårt motto och vi behandlar alla lika. Det spelar ingen roll om det är en vd eller vanlig knegare som anlitar oss, säger Johnny.

Tunga lyft

Dackeflytt vänder sig till alla som vill ha hjälp med flytt och transporter. Företaget utför allt från packning och uppackning till magasinering och flyttstädning. Även tunga lyft utförs, det vill säga lyft av piano, kassaskåp, flyglar med mera.

För att en flytt ska ske så enkelt och smidigt som möjligt så är det viktigt att packa rätt. Till försäljning finns flyttkartonger av bästa kvalitet som både skyddar saker och är bra att stapla i lastbilen.

Hela Europa

Dackeflytt erbjuder flyttningar över hela Europa. Efter påsk går en flyttbil till Brighton i England med antikviteter.

– Det är en kund som bara anlitar oss i Sverige för att transportera antikviteter. På vägen hem flyttar vi en del av ett bohag från en villa i Bryssel. Resterande av bohaget flyttar vi i slutet av året, berättar Johnny.

Dackeflytt & Flyttexpressen hette tidigare Alvesta Växjö Flyttexpress, men Johnny tyckte att Dackeflytt var ett mer passande namn eftersom det för tankarna till Nils Dacke och Sydsverige.
Nöjda kunder är ledordet för Johnny och hans medarbetare, vare sig det gäller stora företagsflytt eller transporter av mindre bohag.

Läs mer om företaget på www.dackeflytt.se.

Redaktionen
redaktionen@temabygg.se