Robert på Göteborgs list & träindustri
I Listbutiken har man fabriksförsäljning av mantlade och massiva trälister från den egna produktionen i Göteborg.

Din partner när det gäller trälister med kvalitet

MaterialGöteborgs List- och Träindustri AB, GLT, tillverkar lister av hög kvalitet, som sedan säljs i Listbutiken i Gunnilse.
– Tack vare att vi har egen tillverkning och inga mellanhänder kan vi sälja våra produkter mycket billigt i butiken, säger Robert Matijevic, säljare på GLT.

Den 7 januari 2013 slogs portarna upp till Listbutiken, där man har fabriksförsäljning av mantlade och massiva trälister från den egna produktionen i Göteborg.

– Vi gör även beställningsjobb om en kund vill ha en list som vi inte har i sortimentet, berättar Robert Matijevic.

I sortimentet finns mantlade lister med en kärna av MDF eller furu och trälister i massiv ek. Alla listerna kommer direkt från den egna produktionslinan och har en hög kvalitet som man normalt inte hittar ute i handeln.

Stora volymer

– Vår styrka är att vi är bra på det vi gör. Vi har kapacitet att köra stora volymer och vi har korta leveranstider, säger Robert Matijevic.

Listbutiken i Gunnilse
Listbutiken i Gunnilse
Patrik Brunedal, som är marknadsansvarig på Listbutiken, tillägger:
– Vi är också måna om att ge våra kunder ett vänligt bemötande. Vi hjälper till exempel till med att packa och plasta in varorna och det är mycket uppskattat.

Listbutiken erbjuder även försäljning på Blocket för att nå ut till privatpersoner. Här finns både priser och all relevant information om produkterna. Mindre byggfirmor och snickerier har möjlighet att bli avtalskunder hos Listbutiken och kan därmed få rabatt.

En unik viklist

Listbutiken erbjuder en s.k. viklist, som är en unik och mycket användbar lösning. Den kan användas både som ytterhörnlist och innerhörnlist samt som taklist vid montering av snedtak.

Unik viklist
Unik viklist
– Detta är en mycket intressant produkt och den har blivit en storsäljare för oss, säger Patrik Brunedal och fortsätter:
– Om kunderna önskar åker vi gärna ut på plats och levererar produkterna. Vi kan även skicka det i lådor med fraktbolag.

För att marknadsföra sig ställde Listbutiken ut sina produkter på Hem & Villamässan som gick av stapeln i oktober förra året. Läs mer om Göteborgs List & Träindustri och Listbutiken på www.glt.se/listbutiken

Redaktionen
redaktionen@temabygg.se