Åkersberga vedspisar - designa din drömspis
3D-program används där du kan se den färdiga produkten i rätt miljö.

Designa din drömspis

BostadNär du ska installera en eldstad vill du att den ska smälta in i husets övriga inredning. Det underlättar att ta hjälp av ett seriöst företag som guidar dig genom djungeln av olika eldstäder som finns på marknaden.

En eldstad är en stor investering som du ska kunna använda lång tid framöver. Det är inte bara en mysfaktor och ett sätt att få värme, det ökar också bostadens värde vid en eventuell försäljning.

Satsa på lång hållbarhet

Vilken modell och märke ska man egentligen välja för att få en både vacker och hållbar eldstad? Brunner tillverkar unika kaminer av hög kvalitet som många anser vara de bästa på marknaden.

Brunners kaminer är utrustade med ett avancerat förbränningssystem som gör att glaset inte blir sotigt. Väljer man en insats med hisslucka så kan man enkelt hissa upp luckan i murverket. Då kan du hålla insatsen öppen för den mysiga stämningens skull och stängas i de fall man vill elda för värmen.

– Det som är så spännande med just Brunners kaminer är att de går att forma så mycket med olika material efter kundens önskemål. Det blir alltid samma härliga känsla när vi varit med och skapat något speciellt för en kund, säger Samuel Odell som arbetar med försäljning och service på Åkersberga Vedspisar.

Installeras av egna montörer

I butiken och på hembesök hjälper personalen dig att kombinera din vision med husets övriga design och utseende. Själva idén ritas sedan upp i ett 3D-program där du kan se den färdiga produkten i rätt miljö.

Att ångra sig angående sitt val av eldstad är vanligt, men det går alltid att göra ytterligare justeringar innan installationen. Brunners anpassningsbara produkter gör det lätt att ändra både material och ytskikt efter dina önskemål.

Beroende på hur snabbt du vill ha din eldstad tar det olika lång tid från första mötet i butiken till att din eldstad är redo att använda. Själva installationen tar ungefär en vecka att få klar lite beroende på omfattande den är.

Åkersberga Vedspisar använder sig sedan av egna montörer för att säkerställa att slutprodukten motsvarar dina förväntningar och krav.

Koppla kaminen till vattensystemet

Brunners produkter är alla anpassade att fungera med så kallad vattenmantling vilket passar dig som vill ha en trivsam och miljövänlig uppvärmning genom husets värmesystem.

Genom att koppla din kamin till vattensystemet får du en jämn värmefördelning i hela bostaden. Vattenmantling efterfrågas allt mer tack vare möjligheten att kunna värma upp en bostad med ett så naturligt bränsle som ved.

www.akersbergavedspisar.se får du mer information om olika braskaminer och vedspisar. Åkersbergas Vedspisar rekommenderas också av JP Walther, vars hemsida www.waltherab.se innehåller mer information om både Brunners produkter och vattenmantling.