bisab - byggställningar & byggsäkerhet
BISAB är underleverantör till Peab som driver byggprojektet Arenastaden i Solna.

Bygger ställningar i Arenastaden

ByggMed rätt kompetens och bra service från underentreprenörer säkerställs kvaliteten och säkerheten på en arbetsplats. BISAB har med deras erfarenhet och säkerhetstänk fått uppdraget att bygga ställningar för Peab i Arenastaden.

De flesta byggställningsföretag på marknaden är utbildade med hög kvalitet på såväl ställningar som personal. Vi har talat med Ali Hachana, vd på BISAB, Byggställningar i Stockholm AB, om varför säkerhet och hög servicegrad är a och o samt företagets byggställningsprojekt för Peab i Arenastaden.

En säker och trygg lösning

Med flera års erfarenhet av byggställningar och entreprenadarbete har BISAB insett hur viktigt det är med säkerhet och en hög servicegrad. Ali berättar mer om säkerheten:

Kompetensen i vårt yrke ligger i att veta hur man på säkrast och bäst sätt bygger ställningar. Vårt uppdrag är att hitta en säker lösning som passar kundens behov. Med utbildad personal ökar tryggheten för kunden. I kombination med kompetens och utbildning är det viktigt att använda sig av godkända ställningar vilket alla inte gör.

bisab - ställningar
BISABs uppdrag vid bygget av Mall of Scandinavia.

Utöver säkerhet prioriterar BISAB en hög servicegrad gentemot sina kunder. Med miljövänliga jourbilar säkerställs det att företaget kan erbjuda snabb och effektiv service efter exempelvis en storm i området.

– Om det har blåst kraftigt över natten så vet vi att det kan ha hänt något och åker därför direkt ut till byggarbetsplatsen. Det sparar pengar för kunden som slipper har stillestånd på grund av att ställningen inte är funktionell, säger Ali.

Arbetar med Arenastaden

Som ett bevis på kompetensen har BISAB några av Sveriges största entreprenadföretag som återkommande kunder, bland dessa Peab och Einar Mattsson.

För tillfället agerar BISAB underleverantör till Peab som driver byggprojektet Arenastaden i Solna. Projektet pågår till 2018 och innefattar i dag för BISAB två 70 meter höga hus à 10 000 kvadratmeter. Parallellt arbetar man även med Mall of Scandinavia i Solna som kommer bli Skandinaviens största köpcentrum.

– Jag tror att vårt engagemang med säkerhetstänk och serviceanda har resulterat i att stora entreprenadföretag använder oss. Med korta leveranstider och tekniskt kunnande är vi svårslagna i branschen, säger Ali.

Storstockholm, Uppsala och Västerås

BISAB är ett familjeägt företag med över 40 års erfarenhet i byggbranschen. På företaget arbetar nio anställda och vid behov har man möjlighet att erbjuda en personalstyrka på upp till 40 personer. BISAB har sitt kontor i Skogås söder om Stockholm men arbetar i hela Storstockholm samt i Uppsala och Västerås.

Utöver ställningsuppdrag vid traditionella byggarbetsplatser har BISAB erfarenhet av ställningsbyggen på oljeplattformar, kärnkraftverk och pappersbruk. De något speciella projekten stärker ytterligare företagets kompetenser inom ställningsbyggen.

www.bisab.org hittar du mer information om BISABs byggställningar och information om fler pågående och avslutade projekt.

Redaktionen
redaktionen@temabygg.se