LuckorOnline - Köksluckor
Ett byte av köksluckor och handtag förnyar köket till en lägre kostnad och ökar samtidigt värdet på din bostad.

Beställ nya köksluckor på nätet

BostadVill du förändra utseendet av ditt kök utan att behöva betala priset för en helrenovering? Ett byte av köksluckor och handtag förnyar köket till en lägre kostnad och ökar samtidigt värdet på din bostad.

Ett nyrenoverat kök ligger i topp när det kommer till vad som ökar värdet på både villor och bostadsrätter.1 På frågan vilket rum som är viktigast svarar de allra flesta köket, då det är här man spenderar mest tid förutom sovrummet. Ett nyrenoverat och modernt kök skapar ett bättre helhetsintryck för hela bostaden.

Köksstommar håller flera år efter att du tröttnat på luckorna. Tommy Steby på LuckorOnline.se guidar dig genom 5 enkla steg för att beställa nya köksluckor på nätet:

  • Titta ut en passande luckmodell. Det finns mängder av modeller, material och färger att välja mellan. Se till att bestämma dig för en modell som passar inte bara köket utan hela bostaden i övrigt.
  • Gör en snabb mätning. För att få en snabb kostnadskalkyl behöver måtten inte vara så detaljerade, utan du behöver bara göra en snabbmätning av yttersidan av själva skåpstommen.
  • Fyll i dina val. Under varje enskild modell finns en funktion där du kan skriva i måtten på luckorna. Här fyller du i vald färg, bredd, höjd, antal luckor, gångjärn och eventuella vitrinluckor.
  • Ta detaljerade mått. När du fått en offert du tycker är rimlig är det dags att mäta mer noggrant och skriva in de exakta måtten.
  • Lägg en beställning. Kontrollera måtten en extra gång innan du lägger beställningen direkt på webbsidan. Kolla även så att du fått med alla delar du vill ha.

Nya handtag en perfekt quickfix

Luckoronline - Köksluckor
Exklusivt designade köksluckor

Ett ännu enklare sätt att fräscha upp sitt kök utan omfattande renovering är att byta ut handtagen på luckorna i köket. Det blir en perfekt quickfix som lyfter både utseende och funktion.

För att slippa borra nya hål i luckan är det viktigt att du mäter vilket så kallat c/c mått du har på ditt gamla handtag. C/c måttet mäts från centrum av ena skruvhålet till centrum av det andra. De vanligaste standardmåtten är 96 mm, 128 mm och 192 mm. Beställ därefter handtag med samma hålbild så blir det enkelt att byta ut dem samtidigt som du slipper synliga hål.

Efter flera års användning slits också lådor och insatser. Genom LuckorOnline.se kan du förutom luckor och handtag också beställa nya insatser för att renovera dina gamla kökslådor.

Montera köket själv

Efter beställningen är gjord är det bara att vänta till de nya köksluckorna levereras. På LuckorOnline.se produceras alla köksluckor på beställning vilket ger en leveranstid på 4-6 veckor.

För dig som vill montera köksluckorna själv finns anvisningar hur du går tillväga på webbsidan. Känner du dig osäker kan du alltid vända dig till en hantverkare för att montera luckorna, vilket brukar ta ungefär en dag.

www.luckoronline.se beställer du enkelt hem dina egna köksluckor, handtag och nya lådinsatser. Bor du i Stockholmsområdet finns också möjlighet att boka in en visning i företagets showroom.

Redaktionen
redaktionen@temabygg.se

1. Hemnet: Öka värdet på din bostad. Läs hela artikeln